Kurs Veror

Qendra Udha e Besimtarëve organizon kursin veror të dijes me praninë e disa profesorëve të nderuar te botës akademike në Universitetin El Imam Muhamed bin Suud ne Rijad. Ky kurs do jetë i përbërë nga dy kategori përfituesish: Folës të gjuhës arabe dhe ata që nuk e flasin ketë gjuhë. Kursi do te zhvillohet ne fund te muajit qershor në një periudhë pesë ditore. Lajmërojmë të gjithë të interesuarit se kanë filluar rregjistrimet për pjesëmarrjen në këtë kurs. Kush dëshiron të marrë pjesë duhet të plotësojë formularin e mëposhtem të aplikimit.

Apliko tani ↓

[contact-form-7 404 "Not Found"]