Seminari i dytë

Falënderimi i takon vetëm Allahut të vetëm, paqa dhe nderimi i Allahut qofshin mbi të dërguarin e Tij Muhamedin, familjen e tij të nderuar, shokët e tij besnik dhe mbi të gjithë ata që e ndjekin rrugën e tij deri në ditën e Gjykimit.

Të nderuar vëllezër dhe motra!

Qendra “Udha e Besimtareve” , me lejen e Allahut, do të organizojë një Seminar të dytë me datën 15/08/2009 ditën e shtunë rreth temës: “Agjërimi i Ramazanit, rëndësia dhe rregullat e tij“. Ky Seminar do të mbahet në Muzeun Historik në Tiranë nga ora 17:30 – 20:00.

Ligjeruesit në këtë Seminar do të jenë:

1- Mirandi  Shehaj nga Vlora.

2- Muhamed Abdullahi nga Durresi.

3- Shuajb Rexha nga Kukësi.

4- Fatjon Isufi nga Kukësi.

Stafi i Qendrës Islame

“Udha e Besimtarëve”