10 vite nuk fliste me nenen e saj

10 vite nuk fliste me nenen e saj

Kjo pyetëse me emrin “Um Abdullah” thotë: “Shejkh i nderuar! A mund të na jepni një udhëzim për dikë që është mosmirënjohese veçanërisht ndaj nënës së saj. Mesa di unë, një bijë nuk e ka telefonuar e vizituar akoma nënën e saj që prej më shumë se dhjetë vitesh. Vajza jeton në Damam dhe nëna […]