A duhet ta lexoj horoskopin?

A duhet ta lexoj horoskopin?

Pyetje: Motrës time i pëlqen të shohë programe televizive që flasin per horoskopin. Unë i them asaj se kjo nuk lejohet, madje as t’i shohësh. Ajo thotë se ka edhe ajete kuranore e dua që përmenden gjatë emisionit. Pergjigje:Jo, nuk lejohet. Horoskopi eshte gënjeshter, shpifje dhe pretendim i dijes së fshehtë. E gjithë kjo nuk […]