A ka gjynah në vendosjen e kamerave brenda xhamisë ashtu që të filmohet çdo gjë brenda saj?

A ka gjynah në vendosjen e kamerave brenda xhamisë?

Pyetje: A ka gjynah në vendosjen e kamerave brenda xhamisë në mënyrë që të filmohet çdo gjë brenda saj? Përgjigje: Kjo gjë është e lidhur me përfitimin. Nëse ka përfitim prej këtij veprimi nuk ka problem në të. Në origjinë duhet që namazi të jetë i lehtë dhe të mos ketë gjëra të tilla në […]