A ka mundesi ne Islam tu paraprish njerezve me nje veper te mire?

A ka mundesi ne Islam tu paraprish njerezve me nje veper te mire?

A ka mundesi ne Islam tu paraprish njerezve me nje veper te mire? Po! Si rasti i atij qe ben nje veper te mire prej adhurimeve te sakta te Islamit dhe ata qe e shohin e ndjekin ate duke vepruar edhe ata te njejten gje. Allahu i Lartesuar thote: “(O Zot!) Na bëj prijës të […]