A lejohet ti presë flokët në dhjetë ditët e Dhulhixhes?

A lejohet ti presë flokët në dhjetë ditët e Dhulhixhes?

Pyetje: Kam dëgjuar nga disa njerëz se nuk lejohet personit të presë flokët (apo te shkul qimet) dhe thonjtë e tij në dhjetëditëshin e parë të Dhulhixhes. A është e saktë kjo fjalë që kam dëgjuar? Shejh Ibën Bazi (Allahu e mëshiroftë!): Nëse personi dëshiron të bëj kurban, atëherë ai nuk duhet të pres thonjtë, […]