A më lejohet ta ushqe bashkëshorten pa dijeni e prindërve?

A më lejohet ta ushqej bashkëshorten pa dijeninë e prindërve?

Pyetje: Unë me bashkeshorten time jetojme në të njëjtën shtëpi me prinderit dhe vëllezërit e mi. Ndonjëherë unë i sjellë bashkëshortes time diçka për të ngrënë por pa dijeninë e prindërve dhe hamë pa na shikuar njëri. Cili është gjykimi në lidhje me këtë veprim? Shejh Ibën Uthejmini (Allahu e mëshiroftë!) thotë: Nuk ka asgjë […]