A mund ti lyej flokët me bojë të zezë

A mund ti lyej flokët me bojë të zezë

Gjykimi i ngjyrosjes së flokëve me të zezë. Bismilah, me emrin e Allahut fillojmë dhe paqe e përshëndetje çojmë mbi të dërguarin e Allahut profetin Muhamed -alejhi selam-! Çështja e ngjyrosjes së flokëve apo edhe mjekrrës me të zezë është një çështje për të cilën janë përplasur mendimet e dijetarëve të islamit si në kohën […]