A prishet agjërimi nga fjalët e ndyta?

A prishet agjërimi nga fjalët e ndyta?

A prishet agjërimi nga fjalët e ndyta? Nëse njeriu nuk vepron veprimet e ndaluara gjatë agjërimit (nuk ha, nuk pi dhe nuk kryen marrëdhënie intime me gruan), vepra këto të cilat e prishin agjërimin, mirëpo vepron vepra siç është përgojimi, thashethemet, fjalët e ndyta, agjërimi i pranohet si detyrim të cilin e ka kryer, por […]