Agjërimet vullnetare

Agjërimet vullnetare

1- E hëna dhe e enjtja Transmetohet nga Ebu Katade -radiallahu anhu- : “Se profeti -alejhi selam- u pyet për agjërimin e ditës së enjte. Ai tha: Në këtë ditë i linda, në të u dërgova –apo në të më erdhi shpallja- ”. Transmetohet nga Ebu Hurejra -radiallahu anhu- nga profeti -alejhi selam- se ka […]