Ç’është hipokrizia (nifaku)? Cilat janë llojet dhe shenjat e saj?

Ç’është hipokrizia (nifaku)? Cilat janë llojet dhe shenjat e saj?

Pyetje: Ç’është hipokrizia (nifaku)? Cilat janë llojet dhe shenjat e saj? Përgjigje: Përkufizimi i hipokrizisë është: Shfaqja e së mirës dhe fshehja e ligësisë. Ajo ndahet në dy lloje: 1- Nifaku i madh (hipokrizia në besim), e cila bëhet shkak që personi i tillë të jetë përjetësisht në Zjarr. Për këtë lloj të hipokrizisë na […]