Ç’është magjia dhe a lejohet praktikimi i saj?

Ç’është magjia dhe a lejohet praktikimi i saj?

6. Ç’është magjia dhe a lejohet praktikimi i saj? Magjia është një praktikë e dëmshme e cila realizohet duke lidhur nyje apo duke shkruajtur simbole të ndryshme mistike me anë të të cilave bashkëpunohet me djajtë dhe përdoret nga magjistari për t’i shkaktuar dëm ndokujt, në trupin, mendjen apo shpirtin e tij. Magjia mund të […]