Çfarë duhet te bëj i sëmuri që nuk agjëron Ramazanin

Çfarë duhet te bëj i sëmuri që nuk agjëron Ramazanin

Kush është i sëmurë dhe nuk agjëron për shkak të sëmundjes, ka detyrë kompensimin e atyre ditëve pas Ramazanit. Nëse sëmundja është e vazhdueshme e nuk pritet të shërohet, ose është e tillë që as pas Ramazanit nuk mund të agjërojë kurrsesi, atëherë është detyrë kompensimi me ushqime. Mënyra më e thjeshtë është të shtrojë […]