Çfarë gjykimi ka falja pa abdes?

Çfarë gjykimi ka falja pa abdes?

“Dijetar i nderuar! Unë fala një prej namazeve me xhemat në xhami dhe, në rekatin e tretë u sigurova se isha pa abdes, por nuk dola dot nga namazi – aty ku isha në rreshtin e parë – për dy shkaqe, i pari: U turpërova të dilja mes njerëzve… – Kjo nuk është arsye e […]