Çfarë gjykimi ka ushtrimi i arteve marciale?

Çfarë gjykimi ka ushtrimi i arteve marciale?

Çfarë gjykimi ka në fe ushtrimi i arteve marciale si: karate, taekwondo apo boks, duke pasur parasysh veprimet që bëhen në to siç janë: goditjet në fytyrë dhe përshëndetjet që bëjnë sportistët përpara çdo ndeshjeje duke përkulur kokën përballë njëri-tjetrit? Përgjigje: Është diçka shumë e mirë që njeriu të merret me aktivitet për të forcuar […]