Cfare kuptimi ka thenia e Profetit “Gjuaj o Sad

Cfare kuptimi ka thenia e Profetit “Gjuaj o Sad, tu bëftë kurban nëna dhe babai im!”

Pyetje: Es-Selamu alejkum. Qarkullon ne net një postim se pejgamberi salAllahu alejhi ue selem i ka thënë Sad ibn Vekasit: Gjuaj o Sad, tu bëftë kurban nëna dhe babai im! Ju lutem si sqarohet kjo thënie? Përgjigje: Kuptimi i saj është: Jap nënën dhe babanë tim për te shpëtuar apo mbrojtur ty nga e keqja. […]