Çfarë nuk e prish agjërimin?

Çfarë nuk e prish agjërimin?

Çfarë nuk e prish agjërimin? 1- Ngrënia dhe pirja nga harresa. 2- Përdorimi i misvakut dhe larja e dhëmbvëve me furçë. 3- Shpëlarja e gojës dhe e hundës për abdes dhe larja e trupit. 4- Hixhameja (nxjerrja e gjakut me kupa) dhe dhënia e gjakut për analiza. 5- Ejakulimi në gjumë. 6- Agjërimi nuk prishet […]