Ç’gjykim ka zgjimi i tjetrit për namazin e sabahut?

Ç’gjykim ka zgjimi i tjetrit për namazin e sabahut?

Ç’gjykim ka zgjimi i tjetrit për namazin e sabahut? Përgjigjja: Allahu i madhëruar e ka porositur profetin e tij në Kuran duke i thënë: “Urdhëro familjen tënde për namaz dhe bëj durim ndaj tij! Nuk kërkojmë prej teje risk se ne të japim ty riskun dhe përfundimi i mirë është për njerëzit e devotshëm ” […]