Dije se tek Allahu do të kthehesh dhe para Tij do të qëndrosh

Dije se tek Allahu do të kthehesh dhe para Tij do të qëndrosh

Shejh Ebu Islam Salih bin Taha Abdulvahid (Allahu e shëroftë!): Robër të Allahut! I logjikshëm është ai që gjithmonë e përkujton ditën e Fundit dhe nuk e harron atë, e di se tek Allahu Madhëruar do kthehet, para Tij do të qëndrojë dhe për çdo gjë të vogël apo të madhe do të pyetet. Fudajl […]