Disa nga veçoritë e muajit të Ramazanit

Disa nga veçoritë e muajit të Ramazanit

Disa nga veçoritë e muajit të Ramazanit 1-  Agjërimi i muajit të Ramazanit, është njëra ndër pesë shtyllat bazë të Islamit. Profeti (alejhi selam!) thotë: “Islami ngrihet mbi pesë shtylla: Deklarimi se askush dhe asgjë nuk meriton të adhurohet përveç Allahut, dhe se Muhamedi është i dërguari i Tij, falja e namazit, dhënia e zekatit, […]