Dita e Verës dhe Nevruzi.

Dita e Verës dhe Nevruzi.

Në ditët që vijnë, ne myslimanët shqiptarë përballemi me dy festa, festimi i të cilave është bërë traditë e vendit tone: festa e ditës së Verës dhe festa e Nevruzit dhe është e nevojshme të dimë se çjanë këto dy festa, nga rrjedhin dhe cili është gjykimi i festimit të tyre? Origjina dhe kuptimi i […]