Dua të martohem por nuk kam më besim te gratë.

Dua të martohem por nuk kam më besim te gratë.

– Pyetësi: Esselamu alejkum. O shejkh, unë lus Allahun tju ndihmojë në përmendjen e Tij, në falënderimin e Tij dhe në përsosjen e adhurimit të Tij! – Shejkhu: Amin! Të gjithëve! – Pyetësi: Ashtu siç i lutem Atij që t’iu japë bereqet në jetën tuaj! – Shejkhu: Amin! Dhe në jetët e të gjithë neve! […]