Dy gëzimet e agjëruesit.

Dy gëzimet e agjëruesit.

Profeti alejhi selam thotë: “Për agjëruesin ka dy gëzime me të cilat do gëzohet: kur të bëjë iftar gëzohet me iftarin dhe kur ta takojë Allahun do të gëzohet me agjërimin e tij.” E transmeton Buhariu dhe Muslimi. Pra, një gëzim në këtë botë dhe një gëzim në botën tjetër. 1- Gëzimi në këtë botë […]