elhamdulilah

Nese personi teshtin gjatë namazit, a lejohet ta falënderojë Allahun (te thotë elhamdulilah)?

Nese personi teshtin gjatë namazit, a lejohet ta falënderojë Allahun (te thotë elhamdulilah)? Imam Albani (Allahu e mëshiroftë!): “Nëse është duke u falur pas imamit në namazin me zë, atëherë nuk lejohet. E nëse është në namazin pa zë (p.sh. namazi drekës dhe ikindisë) ose është duke u falur i vetëm dhe teshtin, e teshtima […]