Era e gojës së agjëruesit.

Era e gojës së agjëruesit.

Profeti alejhi selam thotë: “Pasha atë që në dorën e tij është shpirti i Muhamedit, era e gojës së agjëruesit është më e dashur për Allahun se era e miskut” E transmeton Buhariu dhe Muslimi. Kjo erë shfaqet te agjëruesi pas mesit të ditës pasi ka kaluar një kohë e gjatë pa ngrënë dhe bazuar […]