Fatkeqësia e njerëzve sot!

Fatkeqësia e njerëzve sot!

Shejkh Uthejmini – Allahu e mëshiroftë – thotë: “E megjithatë sa më shumë që njerëzit e shtojnë luksin dhe rehatinë e jetës (komoditetin), e sa më të hapur të jenë mes tyre, u shtohen atyre të këqijat. Sepse luksi dhe komoditeti i shkatërron njerëzit. Nëse njeriu shikon (vetëm) rehatinë dhe luksin dhe mendon (vetëm) si […]