Fetva e shejkh Mesh’hurit për Kudsin

Fetvaja e shejh Meshhurit për Kudsin

Një vëlla pyet dhe thotë: “Dëshirojmë të na thoni disa fjalë në lidhje me Kudsin, dhe cili është detyrimi që kemi ne kundrejt tij? Përgjigje: Ajo që dëgjuam para pak ditësh në lidhje me Kudsin është një ndryshim historik që do të ketë pasoja shumë të rrezikshme në të ardhmen. Kuptimi dhe thelbi i çështjes […]