ftesë për pendim…

Muaji i Ramazanit ftesë për pendim

Muaji i Ramazanit, ftesë për pendim… O njeri! Çfarë fitove duke qëndruar larg Zotit tënd? Ramazani erdhi, flladi i besimit po fryn dhe mëshira e Allahut është shumë pranë teje, prandaj kthehu tek Allahu! Kthehu me vullnet dhe pendim sa nuk je kthyer i mbartur mbi supe e i veshur me qefin! Dera e pendimit […]