Gjate hytbes bie zilja e telefonit

Gjate hytbes bie zilja e telefonit, si duhet vepruar në këtë moment?

Gjate hytbes bie zilja e telefonit, si duhet vepruar në këtë moment? – Duhet të mbyllë telefonin për të mos i shqetësuar namazlijte dhe kjo lëvizje nuk përfshihet në shkujdesjen e ndaluar që përmendet në hadithin e Profetit (alejhi salatu ues selam) që thotë: “Kush prek (luan) me rërën (gjate hytbes), ai është shkujdesur”. [Muslimi] […]