Gjumi në fillim të ditës (pas namazit të sabahut)

Gjumi në fillim të ditës (pas namazit të sabahut)

Gjumi në fillim të ditës (pas namazit të sabahut). Nuk pëlqehet gjumi në fillim të ditës sepse ajo kohë është e bereqetshme për punë siç thotë profeti -alejhi selam- “I është dhënë bereqeti ymetit tim në sabahun e hershëm” e transmeton Taberani dhe e saktëson sheikh Albani. Kalimi i kësaj kohe në gjumë dmth ikja […]