Hadithe Shpip mp3

Hadithe Shpip mp3

Meso nje hadith permendesh 01-Nese nuk ke turp sillu si te duash 02-Kush eshte njeriu me i urryer tek Allahu? 03-Nje pune qe te largon nga denimi i Allahut dhe te fut ne Xhenet