Histori të bukura profetike

Histori të bukura profetike

Histori të bukura të treguara nga profeti -alejhi selam-. Historia e nëntë. IbnUmeri -radiallahuanhu- tregon se profeti -alejhi selam- ka thënë: “Një burrë prej atyre që ishin para jush duke u lëkundur në petkun e tij(në ecje), duke i pëlqyer vetja, me flokë të krehura deri në supe dhe duke tërhequr rrobën nga mendjemadhësia, e […]