Histori të treguara nga profeti -alejhi selam-.

Histori të treguara nga profeti -alejhi selam-.

Histori të bukura të treguara nga profeti -alejhi selam-. Historia e tretë. EbuHurejra -radiallahuanhu- tregon se profeti -alejhi selam- ka thënë: “Një burrë (prej atyre që kanë qenë para jush) bleu prej një burri tjetër një copë tokë. Burri që bleu tokën gjeti në tokën e tij një shtambë me flori dhe i thotë atij(që […]