Historia e burrit që jepte borxhe njerëzve

Historia e burrit që jepte borxhe njerëzve

Histori të bukura të treguara nga profeti -alejhi selam-. Historia e katërt. Hudhejfeja dhe Ebu Hurejra -radiallahu anhuma- tregojnë se profeti -alejhi selam- ka thënë: “Melaiket i morën shpirtin një burri që ka jetuar para jush dhe i thanë: Ke bërë ndonjë punë të mirë? Ai u tha: Jo. Ata i thanë: kujtohu! Ai (pasi […]