Historia e Ibrahimit alejhi selatu ue selam

Historia e Ibrahimit alejhi selatu ue selam

Ibrahimi alejhi selatu ue selam Ibrahimi alejhi selatu ue selam ka lindur dhe është rritur në Irak. Populli ku u rrit Ibrahimi alejhi selatu ue selam, ishte popull idhujtar që adhuronte idhuj druri, guri dhe yjësi e planete. Babai i tij ishte Azri dhe njihej me pseudonimin Talah. Ai ishte punues druri dhe punonte idhuj […]