Historia e Ibrahimit dhe nënës së Ismailit (alejhim selam)

Historia e Ibrahimit dhe nënës së Ismailit (alejhim selam)

Pas gjithë kësaj që ndodhi, Ibrahimi bashkë me gruan e tij dhe djalin e xhaxhait Lutin, emigruan fshehurazi për në tokën e Shamit. Gjatë qëndrimit atje, ai shkoi në Egjipt me gruan e tij Saran, e cila ishte gruaja më e bukur! Mbreti i Egjiptit, që njihej si tiran, kryeneç dhe i padrejtë, nuk e […]