Historia e Lutit (alejhi selam)

Historia e Lutit (alejhi selam)

Historia e Lutit (alejhi selam) Historia e Lutit (alejhi selam) është vazhdim i historisë së Ibrahimit. Luti  ishte nxënësi i Ibrahimit sepse mësoi prej tij, ndërsa ai (Ibrahimi) kujdesej dhe e konsideronte Lutin si djalin e tij. Allahu i Lartësuar e dërgoi Lutin si Profet në kohën kur Ibrahimi ishte akoma gjallë. Atë e dërgoi […]