Historia e Musait dhe plakës së Beni Israileve

Plaka e Beni Israilëve që dinte vendin e eshtrave të Jusufit -alejhi selam-

Plaka e Beni Israilëve që dinte vendin e eshtrave të Jusufit -alejhi selam- Ebu Musa El-Esh’arij radijAllahu anhu tregon: Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem shkoi njëherë mik te një bedeuin dhe ai e respektoi atë. Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem (për t’ia kthyer respektin) i tha: “Kalo nga ne (kur të dalësh ndonjëherë)!” Bedeuini, kur […]