Historia e Profetit Ibrahimi (alejhi selam)

Historia e Profetit Ibrahim (alejhi selam) Pjesa e dytë

Ibrahimi (alejhi selam), e vazhdoi thirrjen  dhe dialogun me popullin e tij. Ai i çoroditi (idhujtarët) dhe i hodhi poshtë të gjitha argumentet dhe dyshimet që mbanin. E megjthatë, ai deshi të përballej me fakte më të forta,  të qëndronte i palëkundur, përballë kryeneçësisë, forcës dhe fuqisë së idhujtarëve, pa u ndrojtur dhe pa u […]