I ftohti i madh është arsye për lejimin e tejemumit.

I ftohti i madh është arsye për lejimin e tejemumit.

I ftohti i madh është arsye për lejimin e tejemumit. Pyetje : Nëse bën shumë ftohtë deri në atë gradë ku uji në enë ngrin ose kur është në ibrik shndërrohet në akull dhe një person ka nevojë të lahet ose të marrë abdes, por ka frikë se uji i ftohtë mundet të ndikojë që […]