“Ju keshilloj për devotshmëri ndaj Allahut”

“Ju keshilloj për devotshmëri ndaj Allahut”

“Ju keshilloj per devotshmeri ndaj Allahut” Shejh Ebu Islam Salih bin Taha (Allahu e ruajttë!): – “Ju keshilloj per devotshmeri ndaj Allahut”, sepse devotshmeria ndaj Allahut eshte pajisja me e mire. Allahu Madhëruar thotë: “Pajisuni me gjerat qe ju nevojiten per rruge dhe dijeni se pajisja me e mire eshte devotshneria”. El-Bekare, 197 – “Ju […]