Kam luajtur shumë bixhoz

Kam luajtur shumë bixhoz, si të pendohem prej këtij gjynahu?

Pyetje : Kam luajtur shumë bixhoz, si të pendohem prej këtij gjynahu? Përgjigje:”Falenderimi i përket vetëm Allahut, është detyrë për ty që të braktisësh menjeherë bixhozin, ata qe luajne bixhoz, ato vende ku luhet dhe prej mjeteve te bixhozit. Gjithashtu të pendohesh e të behesh pishman për ate kohe qe te ka humbur, dhe të […]