Këshillë për lumturinë!

Këshillë për lumturinë!

Shejh Ebu Islam Salih bin Taha (Allahu e ruajttë!) thotë: Shejhut tone (Albanit) i thame: O shejhu yne, na keshillo. Tha (Allahu e meshirofte!): “Ju keshilloj per dije të dobishme dhe vepra të mira. Dija e dobishme eshte “Allahu ka thene”, “I Dërguari i Tij ka thënë” dhe “sahabet kanë thënë”. Ndërsa vepra e mirë […]