Kujdes pas ikindisë!

Kujdes pas ikindisë!

Kujdes pas ikindisë! “Koha pas ikindisë – siç thonë disa prej imamllarëve – është e madhëruar, dhe ka qenë e tillë në të gjitha legjislacionet fetare (sheriatet). Nuk ka ardhur ndonjë Profet dhe nuk ka zbritur Allahu ndonjë Libër veçse e ka madhëruar kohën pas ikindisë. Dhe ka thënë Profeti – lavdërimi dhe paqja e […]