Kujdesi në marrjen e abdesit

Kujdesi në marrjen e abdesit

Kujdesi në marrjen e abdesit. Transmetohet nga Enesi (radijAllahu anhu) se ka thënë: Profeti (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) pa një person në këmbën e të cilit kishte mbetur një pjesë sa thoi pa e lagur uji, dhe i tha tij: “Kthehu dhe merr abdes në formën më të mirë (ku uji të depërtojë në çdo […]