Lamtumirë o mik i shtrenjtë! In sha Allah shihemi sërisht!

Lamtumirë o mik i shtrenjtë! In sha Allah shihemi sërisht!

Ky është fundi i Ramazanit, fundi i një historie të shkurtër. Për dikë ishte histori suksesi e për dikë një histori monotone me gjëra të përditshme të përsëritura, pa shpirt. Për atë që punoi mirë dhe e adhuroi Allahun, me agjërim e namaz nate, me lexim Kurani e me dua, për atë që e frenoi […]