Me cilin kalendar duhet të agjëroj?

Me cilin kalendar duhet të agjëroj?

Pyetje: Ne e agjërojmë muajin e Ramazanit bashkë me shtetin e Saudisë (fillojmë dhe mbarojmë agjërimin me ta) për shkak se nuk kemi besim te komisioni që përcakton shikimin e hënës së muajit Ramazan. Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajttë!): Muslimani agjëron bashkë me muslimanët në vendin e tij (që gjendet). Ai nuk ndahet (veçohet) […]