Mimberi i profetit alejhi selam

Minberi i Profetit

Ebu Hazim bin Dinar ka thënë: Disa burra shkuan te Sehl bin Sadi es-Saidij dhe po diskutonin për minberin -e Profetit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) se nga çfarë materiali ka qenë. Ata pyetën Sehlin, ndërsa ai tha: “Pasha Allahun! Unë e di se nga cili material është ndërtuar (minberi). Unë e kam parë që momentin […]