Muaji ramazanit

Muaji ramazanit, dispozitat dhe mirësitë e tij për fëmijët

Muaji ramazanit, dispozitat dhe mirësitë e tij Fëmija: Gjyshi, es selamu alejkum! Përse muslimanët e presin muajin e ramazanit, gëzohen me ardhjen e tij dhe e agjërojnë atë? Gjyshi: Alejkumus selam ue rahmetullah biri im! Sepse ai është muaj i madhështor dhe agjërimi i tij është shtyllë prej shtyllave të Islamit. A nuk e ke […]